akte-skola.se
2016-08-18

Om Aktie-skola

Aktie-skola erbjuder en gratis onlinekurs i aktiekunskap. Målet med vårt material är du som vill lära dig att handla med aktier skall kunna komma igång även om du inte har några förkunskaper.

Företaget som driver den här sajten heter trefyra5 Produktion AB och vi jobbar med att skapa informativa sajter om ekonomi, mat och företagande. Skribenterna här är inte nödvändigtvis utbildade inom ekonomi utan vi prioriterar istället erfarenhet och ett starkt intresse för aktier och värdepappershandel.

Vem är den här sidan till för?

När vi skriver på den här sidan så gör vi det inte för att imponera med en massa svåra ekonomiska ord och begrepp. Vi är ju själva inga ekonomer och behöver ständigt slå upp saker när vi glömmer bort vad PEG – talet betyder eller vad EBITDA egentligen var för något. Så du som inte kan sådana här ord heller behöver inte vara orolig. Det är för sådana som oss och dig vi skriver, för att du skall kunna ta kontroll över din ekonomi och få dina surt förvärvade pengar att växa.

Hur är allt upplagt här?

Här har vi delat in våra artiklar i några olika huvudkategorier. Tanken är att du som känner att du är nybörjare skall kunna dyka in i de artiklarna och läsa allt i kategorin från början till slut och känna att du kommer ut ur läsningen lite klokare och bättre förberedd att investera i aktier.

Är du istället sugen på att fördjupa dig om aktieanalyser och hur man värderar aktier så skall du kunna dyka in i den kategorin och komma tillbaka till ytan lite mer förberedd när du har läst alla artiklar.

Är det gratis?

Jepp, allt innehåll här är tillgängligt för alla som vill ta del av det. Däremot lägger vi in annonser på sidan som vi får en extra slant för.